Klättra med en rank tracker

Uncategorized | Sunday December 6 2015 2:11 pm | Comments (0)

En rank tracker är ett effektivt verktyg för den som är i behov av att sökmotoroptimera sin hemsida. Den ger dig möjligheten att hålla kontroll över var du ligger gentemot andra hemsidor i placeringen. Du får alltså en möjlighet att se var dina största konkurrenter ligger i rankningen med en rank tracker. Verktyget ger även en hjälp att välja ut sökord och därmed även en möjlighet att byta ut de sökord som inte har fungerat för dig hittills. En rank tracker visar tydligt vilka sökord som ger flest resultat samt vilka sökord som inte alls fungerar för din hemsida. Det är helt enkelt verktyget för dig som vill klättra uppåt i rankningen.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment