Gå från Göteborg till Stockholm

Uncategorized | Tuesday March 19 2013 10:37 pm | Comments (0)

Förra sommaren så antog jag och en nära vän Anton en lite underlig utmaning. Vi bestämde oss för att gå från Göteborg till Stockholm. Vi började gå vid poseidonstatyn i Göteborg, det kändes nästan mäktigt när vi gav oss iväg. Det var nästan så ”eye of the tiger” spelades i bakgrunden. Vi gick i 20 dagar, och under de dagarna upplevde vi en hel del. Det är nästan så man skulle skriva en bok om allt som hände. Jag kommer ihåg när vi var i Linköping, då letade vi efter någon fin plats att tälta på. Vi frågade två stycken, rastafari-aktiga ungdomar. De ledde oss till en riktigt vacker plats, med berg och en sjö och vacker natur. De bjöd oss sedan på mat och vi satt tillsammans runt spritköket hela kvällen och bara umgicks. På morgonen bytte vi nummer och vi har hållt kontakten till idag. När vi efter många om och men kom fram till Stockholm var det första vi gjorde att gå ut och äta på restaurangen fb sea . Jag tror aldrig att mat har smakat så gott.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment