Företagspresenter i garderoben

Uncategorized | Friday January 25 2013 8:39 am | Comments (0)

Det känns som att jag har det väldigt stökigt hemma hos mig och det är nog dags att orda och städa upp lite men då måste jag nog göra mig av med en massa grejer för som det är nu så kommer det bli väldigt svårt att få ordning på saker och ting. Jag har en himla massa företagspresenter i garderoben till exempel och den är helt överfullt och jag har liksom bara kastat in allt i garderoben och det är helt omöjligt att hitta något där inne och faktum är att jag inte kommer ihåg vad jag har i garderoben ens. Jag skulle behöva rensa garderoben till att börja med och sen kan jag ju kanske sälja det som jag inte behöver och det är väl många som vill köpa gamla företagspresenter för de är ju väldigt fina när man tänker efter och jag kanske kan tjäna en hacka på det.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment