Reflexvästar

Uncategorized | Friday January 18 2013 5:30 am | Comments (0)

Jag har lyckats samla på en hel hög reflexvästar här med diverse företagstryck. Vilket så klart är bra och något som jag verkligen uppskattar då jag ofta är ute och joggar eller rastar hunden sent på kvällen och helst inte vill bli överkörd. För övrigt är reflexvästar en alldeles utmärkt profilprodukt för vilket företag som helst. Känns på alla sätt som en bra grej att bli förknippad med liksom, ansvar och välvilja. Kan aldrig skada enligt min uppfattning och jag tänker nu pusha på för att även företaget jag jobbar för ska börja köpa in egna västar av den här typen, känns på alla sätt som utomordentligt bra pryl som sagt alltså. Har ärligt talat svårt att tänka mig något bättre just nu, men det kanske kan hända att något dyker upp här då är jag gärna helt beredd och med i gemet så att säga.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment